staafmixer
ovenschaal
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
staafmixer
ovenschaal
bereiden
bereidingstip
Geen tijd om te ontdooien? Zet de gratin dan bevroren in de oven en verleng de oventijd met 10-20 min. Dek de schaal de laatste 5 -10 min. af met aluminiumfolie.. <p><strong>Invriezen</strong></p> Laat de gratin op een rooster maximaal twee uur afkoelen tot kamertemperatuur. Dek strak af met vershoudfolie en bewaar in de vriezer.. <p><strong>Ontdooien</strong></p> Zet de gratin de avond of 24 uur voor het kerstdiner in de koelkast. . <p><strong>Bereiden</strong></p> Verwijder de folie en verwarm de gratin in 20-30 min. op 180°C tot hij volledig warm is en van boven weer knapperig is. Geen tijd om te ontdooien? Zet de gratin dan bevroren in de oven en verleng de oventijd met 10-20 minuten. Dek de schaal de laatste 5-10 minuten af met aluminiumfolie.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 568 kcal |
vet | 36 gram |
verzadigd vet | 25 gram |
koolhydraten | 46 gram |
eiwit | 13 gram |
WEB01-SPAR-PU