4 personen
eenvoudig
15 min.
hoofdgerecht
home recepten Traybake met vis, zoete aardappel en kikkererwten

Traybake met vis, zoete aardappel en kikkererwten

ingrediënten


15 min
4 personen
250 gram cherrytomaten
10 gram krulpeterselie
400 gram koolvisfilets

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

3 theelepels ras el hanout
400 gram groentemix wortel bloemkool broccoli
400 gram kikkererwten

dit product is niet beschikbaar

500 gram zoete aardappels

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de ongeschilde, zoete aardappelen in partjes. Spoel de kikkererwten af en laat goed uitlekken in een vergiet.
  • 2 Schep de aardappel, kikkererwten en groentemix op de met bakpapier beklede bakplaat om met 2 tl ras el hanout en 3 el olie. Breng op smaak met zout en peper. Rooster 30 min. in het midden van de oven.
  • 3 Dep intussen de koolvis droog met keukenpapier. Meng de rest van de olie en rest van de ras el hanout. Bestrijk de vis ermee en breng op smaak met zout en peper. Snijd de peterselie grof.
  • 4 Halveer de cherrytomaatjes. Neem de traybake na 20 min. uit de oven en schep om met de tomaatjes. Leg de vis ertussen en rooster nog 10 min. in de oven tot de vis gaar is. Bestrooi met de peterselie.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 414 kcal
vet 14 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 41 gram
eiwit 25 gram