4 personen
gemiddeld
15 min.
nagerecht

Trifle

ingrediënten


15 min
4 personen
150 gram pitloze rode druiven

dit product is niet beschikbaar

500 milliliter melk

dit product is niet beschikbaar

74 gram kloppudding vanille

dit product is niet beschikbaar

1 banaan

dit product is niet beschikbaar

2 sinaasappels

dit product is niet beschikbaar

250 gram aardbeien

dit product is niet beschikbaar

225 gram cake
1 pakje aardbeienjelly

benodigdheden

ronde (glazen) hogere schaal

  • 1 Maak de aardbeienjelly volgens de aanwijzingen op de verpakking met een halve liter water.
  • 2 Bedek de bodem van de schaal met de helft van de cake. Verdeel hierover een laag aardbeienplakjes.
  • 3 Giet de jelly erop en schud even met de schaal zodat het zich goed verdeelt. Zet de schaal afgedekt minimaal 30 minuten in de koelkast om op te stijven.
  • 4 Bedek de jelly met de rest van de cake. Verdeel hierover de sinaasappel- en banaanstukjes.
  • 5 Klop het vanillepuddingpoeder met de melk een minuut stevig door en verdeel dit over het fruit.
  • 6 Laat afgedekt opstijven in de koelkast. Bedek de pudding met de druiven.

bereidingstip

Lekker met geklopte slagroom.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 570 kcal
vet 16 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 93 gram
eiwit 10 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté