- 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel hier het deeg over, maak er een ster met een gat van. Plak het deeg goed aan elkaar zodat het niet loslaat.
- 2 Doe de eieren in een maatbeker, doe er een scheut melk bij, voeg de kruiden en ruim peper en zout toe.
- 3 Meng goed door elkaar en schenk in een hete koekenpan, maar laat een heel klein beetje ei achter in de maatbeker.
- 4 Roer je eieren constant door totdat je roerei hebt. Na 40-60 seconden zijn de eieren goed, je wilt ze niet te gaar hebben want ze moeten nog in de oven.
- 5 Leg op elke croissantflap een plak spek. Bestrijk met wat losgeklopt ei.
- 6 Verdeel het roerei over de krans, vouw deze dicht (zorg dat de binnenzijde elkaar raakt) en bestrooi ruim met geraspte kaas.
- 7 Bestrijk de krans met het overgebleven ei en zet ongeveer 25 tot 30 minuten in de oven.