6 personen
eenvoudig
20 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje, voorgerecht
home recepten Twentse kruidentuintjes

Twentse kruidentuintjes

ingrediënten


20 min
6 personen
2 eetlepels bieslook

dit product is niet beschikbaar

6 cherry-/kerstomaatjes

dit product is niet beschikbaar

1 bakje Johma Twents Kruidentuintje salade

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

6 sneeën volkorenbrood

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

muffinvorm

6 cocktailprikkers

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC.
  • 2 Steek of snijd uit de sneetjes brood rondjes die iets groter zijn dan de holten van de muffinvorm.
  • 3 Bestrijk de broodrondjes aan beide kanten met olie en druk ze in de muffinvorm. Bak de broodbakjes in de oven in 10-12 minuten knapperig.
  • 4 Wip ze uit de vorm en laat even afkoelen.
  • 5 Verdeel de salade over de broodbakjes. Steek er een prikker met een tomaatje in en bestrooi met de bieslook.

bereidingstip

Serveer de salade ook eens in halve uitgeholde minibolletjes, op stokbrood, geroosterd brood of een toastje.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 190 kcal
vet 14 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 11 gram
eiwit 3 gram