eenvoudig
15 min.
bijgerecht

Vadouvan

ingrediënten


15 min
1 theelepel paprikapoeder

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel gedroogde tijm

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel kardemompoeder
2 theelepels knoflookpoeder

dit product is niet beschikbaar

2 theelepels uienpoeder

dit product is niet beschikbaar

2 theelepels kurkuma

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel mosterdzaad

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel korianderzaad
1 eetlepel komijnzaad

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

vijzel

  • 1 Rooster de komijn-, koriander- en mosterdzaad in een droge, hete koekenpan tot je de specerijen goed kunt ruiken. Schep over in een vijzel en maal fijn.
  • 2 Meng de kurkuma, uienpoeder, knoflookpoeder, kardemompoeder, tijm en paprikapoeder erdoor.

bereidingstip

Gebruik in plaats van kerriepoeder om oosterse gerechten op smaak te brengen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | SPAR klp Ardenner Pate