gemiddeld
30 min.
tussendoortje
home recepten Valentijnshartjes

Valentijnshartjes

ingrediënten


30 min
200 gram melkchocolade

dit product is niet beschikbaar

200 gram pure chocolade

dit product is niet beschikbaar

125 gram roze marsepein
125 gram rode marsepein
bloem

dit product is niet beschikbaar

100 gram roomkaas

dit product is niet beschikbaar

2 rollen chocoladekoekjes

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

keukenmachine

2 hartvormige stekers

bakpapier

  • 1 Rol de rode en roze marsepein uit tot een dunne lap. Steek met een kleine steker hartjes eruit.
  • 2 Smelt de chocolades apart van elkaar op een lage stand. Dip de helft van de koekhartjes in de pure chocolade en de andere helft in de melkchocolade.
  • 3 Leg de koekjes op een stuk bakpapier. Druk de marsepeinen hartjes erop en laat de chocolade stollen.

bereidingstip

Gebruik voor dit recept donkere chocoladekoekjes met een crèmevulling.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 195 kcal
vet 9 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 24 gram
eiwit 2 gram