4 personen
gemiddeld
50 min.
hoofdgerecht
home recepten Varkensoesters met tapenade en mozzarella

Varkensoesters met tapenade en mozzarella

ingrediënten


50 min
4 personen
400 gram tagliatelle

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel verse Provençaalse kruiden

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel verse Italiaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

250 gram cherry-/kerstomaatjes

dit product is niet beschikbaar

1 courgette

dit product is niet beschikbaar

8 plakken rauwe hammen

dit product is niet beschikbaar

100 gram mozzarella

dit product is niet beschikbaar

100 gram olijventapenade

dit product is niet beschikbaar

4 varkensoesters

benodigdheden

ovenschaal

braadslede

  • 1 Verwarm de oven voor op 170°C. Halveer de varkensoesters horizontaal. Bestrijk de helften met de tapenade en leg de mozzarella erop.
  • 2 Leg de helften weer op elkaar en wikkel het vlees in de rauwe ham. Leg de pakketjes naast elkaar in een ovenschaal of braadslede.
  • 3 Leg de plakken courgette met de tomaatjes erbij of schep ze in een aparte schaal. Bestrooi met de kruiden.
  • 4 Meng de olijfolie met de knoflook en besprenkel de groenten en het vlees ermee. Zet beide circa 25 minuten in het midden van de oven.
  • 5 Schakel de oven uit en laat nog 10 minuten staan. Kook intussen de tagliatelle.
  • 6 Schep de courgette en tomaatjes door de tagliatelle en leg het vlees erop.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 790 kcal
vet 27 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 82 gram
eiwit 54 gram