4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Varkensworstrolletjes met parmaham en salie

Varkensworstrolletjes met parmaham en salie

ingrediënten


20 min
4 personen
100 milliliter droge witte wijn

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels vloeibaar bakproduct

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olie

dit product is niet beschikbaar

4 kalfssaucijzen
4 varkenssaucijzen

dit product is niet beschikbaar

8 blaadjes basilicum

dit product is niet beschikbaar

8 blaadjes salie
8 grote plakken rauwe hammen
8 grote plakken parmaham

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Leg de plakken ham op het werkblad en leg 2 blaadjes salie in het midden. Rol de saucijzen hierin en bestrooi het rolletje met peper.
  • 2 Verwarm de olie en bak de rolletjes rondom bruin. Blus af met de wijn en laat op lage stand in circa 15 minuten gaar stoven.
  • 3 Draai de rolletjes een paar keer om. Lekker met pasta en broccoli of roergebakken spinazie.

wijnadvies

De varkensworstrolletjes hebben vanwege de Italiaanse touch met salie en parmaham graag de Sensi Chianti als tafelgenoot.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 285 kcal
vet 18 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 30 gram