4 personen
gemiddeld
20 min.
lunch, hoofdgerecht
recepten Vega ‘kipwraps’ met perzik-limoensalsa

Vega ‘kipwraps’ met perzik-limoensalsa

ingrediënten


20 min
4 personen
1 limoen

dit product is niet beschikbaar

1 rode ui

dit product is niet beschikbaar

1 handje munt

dit product is niet beschikbaar

8 radijsjes

dit product is niet beschikbaar

2 perziken

dit product is niet beschikbaar

1 zakje rucola
1 avocado

dit product is niet beschikbaar

4 grote tortillawraps
350 gram vegetarische stukjes

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel kerriepoeder

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olijfolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Meng de ingrediënten voor de salsa en breng op smaak met zout en peper.
  • 2 Verhit de olijfolie in een koekenpan, voeg de kerrie toe en bak 1 minuut. Voeg vervolgens de plantaardige stukjes toe en bak in circa 5 minuten rondom goudbruin.
  • 3 Verwarm intussen de tortillawraps kort in een droge, hete koekenpan. Serveer de tortilla’s met de kerriestukjes, avocado, rucola en perzik- limoensalsa.

bereidingstip

Geen plantaardige ‘kipstukjes’? Vervang dan door een ander soort vleesvervanger.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 500 kcal
vet 19 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 50 gram
eiwit 26 gram
recalls Pindasaus, Bio pasta tomaat mozzarella 200 g, Heineken 0.0 fl 6x250 ml, 0.0 fl 12x250 ml, pils mono fl 12x250 ml en pils mono fl 6x250 ml, Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, bekijk hier