4 personen
gemiddeld
20 min.
lunch, hoofdgerecht
recepten Vega ‘kipwraps’ met perzik-limoensalsa

Vega ‘kipwraps’ met perzik-limoensalsa

ingrediënten


20 min
4 personen
1 limoen
1 rode ui
1 handje munt
8 radijsjes
2 perziken
1 zakje rucola
1 avocado
4 grote tortillawraps
350 gram vegetarische stukjes
1 eetlepel kerriepoeder
1 eetlepel olijfolie

  • 1 Meng de ingrediënten voor de salsa en breng op smaak met zout en peper.
  • 2 Verhit de olijfolie in een koekenpan, voeg de kerrie toe en bak 1 minuut. Voeg vervolgens de plantaardige stukjes toe en bak in circa 5 minuten rondom goudbruin.
  • 3 Verwarm intussen de tortillawraps kort in een droge, hete koekenpan. Serveer de tortilla’s met de kerriestukjes, avocado, rucola en perzik- limoensalsa.

bereidingstip

Geen plantaardige ‘kipstukjes’? Vervang dan door een ander soort vleesvervanger.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 500 kcal
vet 19 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 50 gram
eiwit 26 gram
recalls Maaltijdsalade pulled chicken, Spareribs BBQ 200 gram, Mini pistolets, Schoof duo baguette wit 300g, Baguettes wit duo / Pistolet meergranen / Pistolets wit, Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, Mix voor Nasi & Bami Goreng en Mix voor Saté, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, Chio Mix bekijk hier