4 personen
gemiddeld
20 min.
lunch, hoofdgerecht
recepten Vega pho

Vega pho

ingrediënten


20 min
4 personen
1 handje munt

dit product is niet beschikbaar

1 handje basilicum

dit product is niet beschikbaar

1 handje koriander

dit product is niet beschikbaar

200 gram taugé

dit product is niet beschikbaar

400 gram mie

dit product is niet beschikbaar

400 gram rijstmie

dit product is niet beschikbaar

1 paksoi

dit product is niet beschikbaar

6 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel sesamolie

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels sojasaus

dit product is niet beschikbaar

150 gram kastanjechampignons

dit product is niet beschikbaar

1 liter groentebouillon

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel peperkorrels
2 kruidnagels

dit product is niet beschikbaar

2 steranijs

dit product is niet beschikbaar

1 kaneelstokje

dit product is niet beschikbaar

4 uien

dit product is niet beschikbaar

1 verse gember

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Rooster de gember en ui circa 7 minuten onder een hete ovengrill.
  • 2 Verhit een grote (soep)pan en bak hierin de specerijen tot ze goed beginnen te geuren. Voeg de knoflook, bouillon en de geroosterde gember en ui toe.
  • 3 Breng aan de kook en neem de pan vervolgens van de warmtebron. Laat circa 30 minuten trekken. Zeef de bouillon en breng weer aan de kook op een lage stand.
  • 4 Bak intussen de kastanjechampignons in de sojasaus en sesamolie. Voeg de champignons met de bosui en paksoi toe aan de bouillon.
  • 5 Kook de noedels en spoel ze af met koud water. Verdeel de noedels over kommen en giet de bouillon erover. Bestrooi de pho met de taugé en verse kruiden.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 295 kcal
vet 4 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 52 gram
eiwit 10 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté