4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Vegetarische kipstoof met kikkererwten

Vegetarische kipstoof met kikkererwten

ingrediënten


25 min
4 personen
350 gram vegetarische kipstukjes
1 pakje tomaat
1 eetlepel ras el hanout

dit product is niet beschikbaar

2 blikken kikkererwten

dit product is niet beschikbaar

1 zak hutspotgroenten

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit 2 el zonnebloemolie in een hapjespan en bak de hutspotgroenten met de ras el hanout 5 min. op een middelhoge stand. Roer regelmatig. Voeg de vegetarische kipstukjes toe en bak 3 min. mee.
  • 2 Spoel intussen de kikkererwten af in een vergiet en laat uitlekken. Voeg samen met de gezeefde tomaten en 250 ml water toe en breng aan de kook. Laat 10 min. zachtjes stoven met het deksel schuin op de pan. Breng op smaak met zout en peper.

bereidingstip

Garneer de kipstoof met munt voor een frisse twist.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 298 kcal
vet 17 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 34 gram
eiwit 17 gram
Terugroepactie | Spar boerenmetworst