- 1 Wel de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer los met een vork en schep in een vergiet. Giet koud water erover en laat uitlekken. Knip de mihoen in de vergiet tot kleinere stukjes.
- 2 Klop de rijstebloem met 200 ml water en de kokosmelk tot een glad beslag. Voeg een snuf zout, de kurkuma, mihoen en bosui toe.
- 3 Verhit 1 theelepel olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en schep een kwart van het beslag erin. Laat uitvloeien over de bodem van de pan en zet de warmtebron laag. Verdeel een kwart van de kipreepjes over het beslag en leg een deksel op de pan. Laat de pannenkoek circa 4 minuten garen en houd afgedekt warm terwijl je er nog 3 bakt.
- 4 Giet kokend water over de taugé en laat uitlekken. Meng de taugé met de koriander en uienringen. Scheur de pannenkoeken op het bord in stukken en rol ze met een beetje taugésalade in een blaadje sla. Serveer met chilisaus.
bereidingstip
Je vindt rijstebloem in het schap met babyvoeding.. Vervang de kurkuma in dit recept door kerrie.. Neem garnalen in plaats van kip.