schone jampot met deksel
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
schone jampot met deksel
bereiden
bereidingstip
Maak ook eens mostarda van gedroogde vijgen. Verwijder de harde topjes van 250 gram gedroogde vijgen en snijd de vijgen in kwarten. Kook de vijgen met 500 ml water, 75 gram suiker, 3 eetlepels mosterdzaad, 5 eetlepels (appelcider)azijn en eventueel 1⁄2 theelepel zout circa 45 minuten op middelhoge stand. Roer regelmatig, vooral aan het eind van de kooktijd. Giet in een brandschoon potje en draai het deksel stevig vast. Zet het potje 5 minuten omgekeerd weg en keer vervolgens weer om. Laat volledig afkoelen.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 910 kcal |
vet | 3 gram |
verzadigd vet | 0 gram |
koolhydraten | 210 gram |
eiwit | 6 gram |
WEB01-SPAR-PU