4 lange spiesen
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
4 lange spiesen
bereiden
bereidingstip
Neem voor de witvisfilet een stevige vissoort zoals kabeljauw, koolvis of tilapia.. Serveer er salsa verde bij en meng daarvoor 1 teentje geperste knoflook, 3 eetlepels gehakte verse tuinkruiden (peterselie, bieslook, kervel), 1 eetlepel kappertjes, 1 theelepel mosterd en 2 eetlepels olijfolie.
wijnadvies
Wie van Sauvignon Blanc houdt neemt Sea Breeze. Maar ook met Chardonnay smaken deze spiesjes prima. Denk aan Monastier, Gamma of Montalto. Wie durft kiest een lichtgekoelde rode: Beaujolais Villages of Bourgogne Pinot Noir.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 575 kcal |
vet | 12 gram |
verzadigd vet | 3 gram |
koolhydraten | 68 gram |
eiwit | 47 gram |
WEB01-SPAR-PU