4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Visburger met wortelspread en kruidenfriet

Visburger met wortelspread en kruidenfriet

ingrediënten


25 min
4 personen
4 eetlepels mayonaise

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel gedroogde italiaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

komkommer

dit product is niet beschikbaar

8 vissticks

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels pesto

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter volle yoghurt

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 winterwortels

dit product is niet beschikbaar

4 Italiaanse bollen

dit product is niet beschikbaar

1 zak ovenfriet

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC.
  • 2 Bereid de ovenfriet volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 3 Leg de laatste 5 minuten de Italiaanse bollen erbij in de oven.
  • 4 Meng de wortel met de knoflook, yoghurt en 1 eetlepel pesto.
  • 5 Verhit de olie en bak hierin de vissticks 2-3 minuten per kant.
  • 6 Verdeel de wortelspread over de onderste broodhelften.
  • 7 Leg de vissticks erop, verdeel de komkommer erover en leg de broodkapjes erop.
  • 8 Bestrooi de friet met zout en Italiaanse kruiden.
  • 9 Meng de rest van de pesto door de mayonaise.
  • 10 Serveer de visburger met de friet en de mayonaise.

bereidingstip

Voeg gehakte lente-/bosui toe aan de wortel.. Vervang de komkommer door plakjes augurk.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 995 kcal
vet 40 gram
verzadigd vet 11 gram
koolhydraten 127 gram
eiwit 26 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté