4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Visburgers met chunky burger saus

Visburgers met chunky burger saus

ingrediënten


20 min
4 personen
75 gram gemengde sla

dit product is niet beschikbaar

4 hamburgerbroodjes

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels slasaus

dit product is niet beschikbaar

150 gram wortels

dit product is niet beschikbaar

1 grote rode ui
2 eetlepels paneermeel

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels peterselie

dit product is niet beschikbaar

400 gram kabeljauwfilets

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Maal de helft van de kabeljauw met de peterselie en het paneermeel fijn in een keukenmachine. Breng op smaak met zout en peper.
  • 2 Snijd de rest van de kabeljauw in blokjes van circa 0,5 cm. Meng de blokjes met de gehakte kabeljauw en vorm hiervan 4 burgers.
  • 3 Gril de burgers in circa 5 minuten gaar. Meng intussen de ui met de wortel en de slasaus.
  • 4 Gril de broodjes kort en beleg ze met de sla.
  • 5 Verdeel de Chunky Burger Saus erover, leg de visburger erop en maak af met de wortel-uisalade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 260 kcal
vet 7 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 31 gram
eiwit 24 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté