4 personen
eenvoudig
25 min.
voorgerecht
home recepten Viscocktail

Viscocktail

ingrediënten


25 min
4 personen
1 eetlepel vieux
1 eetlepel cognac
2 eetlepels crème fraîche

dit product is niet beschikbaar

8 eetlepels cocktailsaus

dit product is niet beschikbaar

4 blaadjes verse peterselie
100 gram gerookte zalm

dit product is niet beschikbaar

1 kleine courgette

dit product is niet beschikbaar

200 gram garnalen

dit product is niet beschikbaar

2 vleestomaten

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Meng de ingrediënten voor de dressing.
  • 2 Leg op de bodem van 4 hoge, niet te smalle glazen afwisselend een laagje tomaat, een laagje garnalen, wat dressing, courgetteblokjes, zalmstukjes etc. De laatste laag bestaat uit dressing.
  • 3 Garneer de cocktail met een peterselieblaadje. Eet er warme toast bij.

wijnadvies

Begin de maaltijd met een glas ziltige manzanilla sherry. Liever witte wijn? Kies dan voor een strakke chenin blanc of sauvignon blanc uit Zuid-Afrika of Chili.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 315 kcal
vet 21 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 11 gram
eiwit 18 gram