- 
											1
											Verwarm de olie in de pan en fruit hierin de knoflook en de ui aan. 
										
- 
											2
											Voeg de vis toe en bak voorzichtig even mee. 
										
- 
											3
											Voeg de champignons toe en bak alles nog even goed door.
										
- 
											4
											 Voeg de wijn, room en kruiden toe en laat tegen de kook komen. Bind de saus eventueel met aangemaakte maïzena. 
										
- 
											5
											Strooi er vlak voor het serveren de dille overheen. 
										
- 
											6
											Serveer met een lekkere risotto of witte rijst en een frisse salade.
										
 
							
							voedingswaarde (per 100 gram/ml)
							
									
										| energie | 420 kcal | 
									
										| vet | 32 gram | 
									
										| verzadigd vet | 14 gram | 
									
										| koolhydraten | 7 gram | 
									
										| eiwit | 17 gram |