2 personen
gemiddeld
15 min.
hoofdgerecht

Vispotje

ingrediënten


15 min
2 personen
1 eetlepel verse dille

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel maizena

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel viskruiden

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter slagroom

dit product is niet beschikbaar

1 glas droge witte wijn

dit product is niet beschikbaar

100 gram champignons

dit product is niet beschikbaar

50 gram mosselen
50 gram garnalen

dit product is niet beschikbaar

50 gram grote garnalen

dit product is niet beschikbaar

50 gram kabeljauwfilets

dit product is niet beschikbaar

50 gram zalmfilets

dit product is niet beschikbaar

ui

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de olie in de pan en fruit hierin de knoflook en de ui aan.
  • 2 Voeg de vis toe en bak voorzichtig even mee.
  • 3 Voeg de champignons toe en bak alles nog even goed door.
  • 4 Voeg de wijn, room en kruiden toe en laat tegen de kook komen. Bind de saus eventueel met aangemaakte maïzena.
  • 5 Strooi er vlak voor het serveren de dille overheen.
  • 6 Serveer met een lekkere risotto of witte rijst en een frisse salade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 420 kcal
vet 32 gram
verzadigd vet 14 gram
koolhydraten 7 gram
eiwit 17 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté