4 personen
eenvoudig
30 min.
lunch, voorgerecht
recepten Visragout met zalm en garnalen

Visragout met zalm en garnalen

ingrediënten


30 min
4 personen
verse dille

dit product is niet beschikbaar

2 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

150 gram gerookte zalm

dit product is niet beschikbaar

100 gram Hollandse garnalen

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter kookroom

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter witte wijn

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter visbouillon

dit product is niet beschikbaar

30 gram bloem

dit product is niet beschikbaar

30 gram boter

dit product is niet beschikbaar

2 sjalotjes

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Fruit de sjalotjes in de boter.
  • 2 Roer het bloem erdoor en laat 2-3 minuten garen.
  • 3 Giet er, al roerend, de visbouillon en de witte wijn bij en roer tot een gladde saus.
  • 4 Roer er de kookroom door en breng op smaak met zout en peper.
  • 5 Meng er de (Hollandse) garnalen, gerookte zalmfilet en lente-/bosuitjes door.
  • 6 Serveer in een ragoutbakje naar keuze en garneer met sprietjes dille.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 255 kcal
vet 16 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 9 gram
eiwit 15 gram
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip