gemiddeld
20 min.
bijgerecht
home recepten Visspiesen met currysaus

Visspiesen met currysaus

ingrediënten


20 min
1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel wittewijnazijn

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels crème fraîche

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels mayonaise

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel kerriepoeder

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

4 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

200 gram grote garnalen

dit product is niet beschikbaar

200 gram tilapiafilets

dit product is niet beschikbaar

200 gram tonijnsteaks

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

barbecue

keukenpapier

4 lange spiesen

  • 1 Steek de barbecue aan. Dep de vis goed droog met keukenpapier en snijd de tonijn en tilapia in blokjes van circa 3 cm.
  • 2 Rijg de visblokjes met de gamba’s en bosui aan de spiesen. Meng de ingrediënten voor de saus met een scheutje water en breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Bestrijk de spiesen met olie en gril ze op de barbecue in circa 5 minuten rondom gaar, totdat er mooie grillstrepen ontstaan. Serveer de visspiesen met de currysaus.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 295 kcal
vet 17 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 2 gram
eiwit 32 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté