8 personen
eenvoudig
15 min.
bijgerecht
home recepten Visspiesje met rauwe ham en bosui

Visspiesje met rauwe ham en bosui

ingrediënten


15 min
8 personen
1 lente-/bosui

dit product is niet beschikbaar

150 gram rauwe hammen

dit product is niet beschikbaar

2 theelepels paprikapoeder

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel citroensap

dit product is niet beschikbaar

250 gram zalmfilets

dit product is niet beschikbaar

250 gram koolvisfilets

dit product is niet beschikbaar

250 gram kabeljauwfilets

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Snijd vis in blokjes. Besprenkel ze met citroensap en bestrooi ze met paprikapoeder.
  • 2 Rol de stukjes vis met stukjes bosui in rauwe ham en rijg ze aan kleine spiesjes.
  • 3 Bak ze aan tafel rondom krokant en lichtbruin.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 60 kcal
vet 2 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 10 gram