- 1 Pers 1,5 limoen uit. Meng de olie met de Mexicaanse kruiden, de helft van de knoflook en het sap van ½ limoen. Bedek de kabeljauwfilets rondom met dit mengsel en laat even staan.
- 2 Verwarm de oven voor op 200ºC. Meng de helft van de crème fraîche met de mayonaise, overige knoflook en het overige limoensap. Meng deze dressing met de rodekool en mais. Breng op smaak met zout en peper.
- 3 Prak de overige crème fraîche met de avocado tot een romige saus. Verhit een droge koekenpan en bak hierin de kabeljauwfilets rondom gaar. Warm de tortilla’s circa 2 minuten op in de oven.
- 4 Serveer de tortilla’s met wat van de avocadosaus, coleslaw, kabeljauw in stukjes en tomaatjes. Snijd de overige ½ limoen in partjes en serveer erbij.
bereidingstip
Heb je nog koriander over? Dat smaakt ook lekker bij dit recept.