12 personen
gemiddeld
30 min.
nagerecht, nagerecht/gebak
home recepten Vlaamse appeltaart

Vlaamse appeltaart



bestellen
30 min
12 personen
2 eetlepels gembersnippers op siroop

dit product is niet beschikbaar

1 kilogram goudrenetten
1 theelepel gemberpoeder (djahé)

dit product is niet beschikbaar

4 eieren

dit product is niet beschikbaar

250 gram gedroogde abrikozen

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 4.19
1 sinaasappel

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 3.19
300 gram boter

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 4.90
200 gram donkerbruine basterdsuiker

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.55
375 gram zelfrijzend bakmeel

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 0.59
zelfrijzend bakmeel

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 0.59
4 theelepels kaneelpoeder

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.09
1 mespunt nootmuskaat

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.19
350 gram cruesli

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 4.49
400 gram amandelspijs

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 3.10
1 kilogram Jonagold appels

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.92
1 kilogram elstar appels

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 0.83

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 3.59

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.92
gembersiroop

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.69
2 beschuiten

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 0.59
3 eetlepels paneermeel

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 0.69

benodigdheden

vershoudfolie

bakplaat

lage taartvorm

  • 1 Verwarm de oven voor op 180ºC. Meng 3 losgeklopte eieren door de spijs. Meng de appels met de gembersnippers, sinaasappelrasp, beschuit en de overige kaneel.
  • 2 Rol het deeg uit op een met bakmeel bestoven werkvlak en leg in de ingevette vorm. Strijk de spijs over de bodem, verdeel de appels erover en verdeel de rest van de cruesli en abrikozen erover.
  • 3 Besprenkel met gembersiroop en bak de taart circa 50 minuten in het midden van de oven.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 800 kcal
vet 35 gram
verzadigd vet 16 gram
koolhydraten 103 gram
eiwit 13 gram