wafelijzer
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
wafelijzer
bereiden
bereidingstip
Hak 100 gram extra pure chocolade fijn en meng met 3 eetlepels crème fraîche. Verwarm circa 30 seconden in de magnetron of au bain-marie en roer goed tot alle chocolade is gesmolten. Rooster 3 eetlepels amandel- schaafsel in een droge, hete koekenpan goudbruin. Serveer de wafels met een lepel chocoladesaus en bestrooi met de amandelen. . Breng 2 appels, geschild en in blokjes, aan de kook met het sap van ½ sinaasappel. Kook afgedekt in circa 20 minuten gaar op een lage stand. Roer 2 eetlepels rozijnen of gedroogde cranberry’s en een snuf kaneelpoeder erdoor. Laat afkoelen tot lauwwarm. Rooster 3 eetlepels grof gehakte hazelnoten in een droge, hete koekenpan goudbruin. Serveer de wafels met een lepel appelcompote en bestrooi met de hazelnoten.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 405 kcal |
vet | 17 gram |
verzadigd vet | 10 gram |
koolhydraten | 47 gram |
eiwit | 13 gram |
WEB01-SPAR-PU