4 personen
eenvoudig
15 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
home recepten Warme fruitcrumble met crème fraîche

Warme fruitcrumble met crème fraîche

ingrediënten


15 min
4 personen
1 eetlepel poedersuiker

dit product is niet beschikbaar

200 gram Melkan crème fraîche
citroen

dit product is niet beschikbaar

100 gram diepvriesbosvruchten
2 peren

dit product is niet beschikbaar

100 gram Melkan roomboter ongezouten
4 eetlepels rietsuiker

dit product is niet beschikbaar

1 snufje kardemompoeder
150 gram havermoutvlokken

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

ovenschaal

4 eenpersoons ovenschaaltjes

  • 1 Meng de havermout met de kardemom, suiker en een snufje zout in een kom. Kneed met een koele hand de boter erdoor tot een kruimelig deeg. Zet in de koelkast.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180ºC. Meng de stukjes peer met de bosvruchten en citroenrasp en verdeel over de ovenschaaltjes. Verdeel het kruimeldeeg erover en bak in het midden van de oven in circa 25 minuten goudgeel.
  • 3 Klop intussen met een elektrische mixer de crème fraîche met de poedersuiker luchtig en stevig. Serveer de warme crumble direct uit de oven met een royale lepel crème fraîche.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté