eenvoudig
15 min.
tussendoortje
home recepten Watermeloen-basilicum cooler

Watermeloen-basilicum cooler

ingrediënten


15 min
1 citroen

dit product is niet beschikbaar

800 milliliter mineraalwater met koolzuur

dit product is niet beschikbaar

ijsblokje

dit product is niet beschikbaar

crushed ice
basilicumblaadje

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels basilicum

dit product is niet beschikbaar

750 gram watermeloenen

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

4 cocktailglazen

4 satéprikkers

  • 1 Pureer de stukjes watermeloen grof in een blender of met een staafmixer. Schep de gehakte basilicum erdoor.
  • 2 Schep dit mengsel met crushed ijs in een afsluitbaar bakje, schud even en zet circa 30 minuten in de diepvries tot het mengsel licht bevroren is. Neem uit de diepvries, schud nogmaals en verdeel het mengsel over de glazen.
  • 3 Giet het mineraalwater (evt. met citroensmaak) erbij. Trek repen schil van de citroen en steek aan de prikkers. Zet de prikkers in de glazen en garneer met wat basilicumblaadjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 75 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 15 gram
eiwit 1 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté