2 personen
eenvoudig
20 min.
brunch, ontbijt
recepten Wentelhartjes met kaneelsuiker

Wentelhartjes met kaneelsuiker

ingrediënten


20 min
2 personen
blauwe bes

dit product is niet beschikbaar

8 eetlepels blauwe bessen

dit product is niet beschikbaar

8 eetlepels kwark

dit product is niet beschikbaar

8 eetlepels Griekse yoghurt

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel boter

dit product is niet beschikbaar

225 milliliter melk

dit product is niet beschikbaar

3 eieren

dit product is niet beschikbaar

8 sneeën krentenbroden

dit product is niet beschikbaar

8 sneeën oud witbrood

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels suiker

dit product is niet beschikbaar

1 theelepels kaneelpoeder

benodigdheden

hartvormige steker

  • 1 Meng de kaneel met de suiker. Steek of snijd binnen de korstjes van de boterhammen een hart uit en leg de broodhartjes naast elkaar in een wijde schaal. Klop de eieren met de melk los en haal het brood door dit mengsel. Zorg ervoor dat beide kanten zijn bedekt.
  • 2 Verhit de boter in een grote koekenpan en leg de broodhartjes voorzichtig in de pan. Zet de warmtebron op middelhoge stand en bak de hartjes aan beide kanten goudbruin. Leg op een groot bord en bestrooi met de kaneelsuiker. Garneer met wat Griekse yoghurt en blauwe bessen. Serveer de rest van de yoghurt en bessen erbij.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 390 kcal
vet 22 gram
verzadigd vet 12 gram
koolhydraten 30 gram
eiwit 18 gram
Terugroepactie | SPAR oranje soesjes