4 personen
gemiddeld
15 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
home recepten Witlof met bietendip

Witlof met bietendip

ingrediënten


bestellen
15 min
4 personen
1 eetlepel zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 6.99
2 eetlepels rode linzen

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.65

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.45
1 teentje knoflook

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.55
1 eetlepel sesamzaad

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.45

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 0.95

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.07
2 gekookte bieten

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 3.30
bosje koriander

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.35
1 eetlepel limoensap

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.25
1 stronkje witlof

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.99

benodigdheden

staafmixer

  • 1 Verhit de zonnebloemolie. Voeg de rode linzen toe en bak ze in 3 minuten op middelhoge tot hoge stand lichtbruin. Voeg de knoflook en 1⁄2 eetlepel sesamzaad toe en bak 2 minuten.
  • 2 Voeg 1-2 voorgekookte bietjes toe en bak 1 minuut. Pureer het mengsel glad met 1⁄4 bosje koriander en 1 eetlepel limoensap.
  • 3 Haal de blaadjes van het stronkje witlof voorzichtig los. Schep de bietendip in de witlofblaadjes. Bestrooi met 1⁄2 eetlepel sesam en 1⁄4 bosje fijngehakte koriander.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram