4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Wrap met geitenkaas, appel en walnoten

Wrap met geitenkaas, appel en walnoten

ingrediënten


20 min
4 personen
1 theelepel citroensap
50 mililiter kookroom
1 eetlepel chilisaus
25 gram rucola
4 large tortillawraps
50 gram rucolamelange
eetlepel honing

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel citroensap

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

2 appels
2 appels

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olijfolie
200 gram geitenkaas

dit product is niet beschikbaar

50 gram walnoten
8 gedroogde vijgen

dit product is niet beschikbaar

1 pak tortilla wraps
100 gram walnoten

dit product is niet beschikbaar

150 gram zachte geitenkaas

  • 1 Rooster de noten in een droge, hete koekenpan. Hak de helft van de noten fijn.
  • 2 Snijd de vijgen in stukjes en meng ze met de fijngehakte noten door de geitenkaas.
  • 3 Schil de appels en snijd ze in stukjes.
  • 4 Meng de olie, het citroensap en de honing tot een dressing en breng op smaak met zout en peper. Meng de dressing door de rucolamelange.
  • 5 Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 6 Besmeer de tortilla’s met het geitenkaasmengsel en verdeel de sla, appel en de rest van de noten erover. Rol ze op en snijd ze diagonaal door.

wijnadvies

Een fris-krokant gerecht vraagt om een dito wijn, huiswijn Wit Droog of Jean Sablenay Sauvignon Blanc bijvoorbeeld.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 696 kcal
vet 37 gram
verzadigd vet 12 gram
koolhydraten 67 gram
eiwit 19 gram