4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Wrap met kabeljauw, kidneybonen en tomatensalsa

Wrap met kabeljauw, kidneybonen en tomatensalsa

ingrediënten


25 min
4 personen
1 potje guacamole

dit product is niet beschikbaar

1 potje salsasaus

dit product is niet beschikbaar

200 gram ijsbergsla

dit product is niet beschikbaar

125 milliliter zure room

dit product is niet beschikbaar

4 tortillawraps

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

1 blik kidneybonen

dit product is niet beschikbaar

2 theelepels tacokruiden

dit product is niet beschikbaar

400 gram kabeljauwfilets

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Bestrooi de kabeljauwfilet met de kruiden. Verwarm de bonen zonder te koken en giet af.
  • 2 Verhit de olie in een koekenpan en bak de visblokjes aan een kant lichtbruin. Schep ze met een spatel voorzichtig om en bak de andere kant lichtbruin.
  • 3 Rooster de wraps in een droge, hete koekenpan. Bestrijk ze aan een kant met zure room. Verdeel de ijsbergsla erover en leg daarop de vis.
  • 4 Rol op tot een wrap en bestrijk de bovenkant met de salsa. Serveer met de rest van de salsa, de bonen en de guacamole.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram