2 personen
hoofdgerecht
recepten wrap met seizoensgroenten en varkensvlees

wrap met seizoensgroenten en varkensvlees

ingredi├źnten

100 gram champignons

125 gram varkensvlees

2 grote wortels

1 rode ui

2 eetlepels zure room

4 grote tortilla wraps

1 snufje peper en zout


benodigdheden

1 OXO mandoline

  • 1 Was de wortels, borstel de champignons en ontdoe de ui van z’n jasje.
  • 2 Snijd de champignons en de ui in dunne schijfjes met de OXO mandoline, snijd de wortels in fijne juliennestrips met behulp van het daarvoor bedoelde OXO snijblad en bak kort aan in een hete pan met een scheutje olijfolie.
  • 3 Snijd het malse varkensvlees in fijne reepjes, en bak aan tot het vlees goudbruin en knapperig is. Voeg de gebakken groenten toe aan het varkensvlees en kruid af met peper en zout.
  • 4 Verwarm de wraps kort volgens de instructies op de verpakking, smeer de zure room over de warme wraps en vul deze met de vlees- en groentenmengeling.