4 personen
eenvoudig
20 min.
lunch, hoofdgerecht
recepten Wrappa bolognese

Wrappa bolognese

ingrediënten


20 min
4 personen
75 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

8 tortillawraps

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel gedroogde italiaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

500 gram half-om-half gehakt

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel balsamicoazijn

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 bosje basilicum

dit product is niet beschikbaar

4 tomaten

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Schep de tomaat, basilicum en knoflook door elkaar en breng op smaak met een paar druppels balsamico, 1 eetlepel olijfolie, zout en peper.
  • 2 Kneed het gehakt door met de Italiaanse kruiden, zout en peper. Verhit de overige olijfolie in een koekenpan en bak hierin de uien op middelhoge stand goudbruin. Voeg het gehakt toe en bak in een paar minuten rul.
  • 3 Verwarm de (volkoren) tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking en leg ze op borden. Verdeel het gehaktmengsel erover en schep de tomatensalsa erop. Bestrooi met de Parmezaanse kaas.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 700 kcal
vet 38 gram
verzadigd vet 14 gram
koolhydraten 47 gram
eiwit 40 gram
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip