4 personen
eenvoudig
25 min.
voorgerecht
recepten Zalm met bosui, komkommer en gemberdressing

Zalm met bosui, komkommer en gemberdressing

ingrediënten


25 min
4 personen
1 rode peper

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel gembersnippers op siroop

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels citroensap

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels limoensap

dit product is niet beschikbaar

5 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

5 eetlepels arachideolie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels sesamzaadjes

dit product is niet beschikbaar

1 lente-/bosui

dit product is niet beschikbaar

komkommer

dit product is niet beschikbaar

250 gram gerookte zalm

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verdeel de zalm over de borden. Schep op het midden ervan een bergje komkommer met bosui.
  • 2 Rooster de sesamzaadjes in een droge hete koekenpan.
  • 3 Meng de ingrediënten voor de dressing. Sprenkel deze over de zalm en groenten en strooi de sesamzaadjes erover.

wijnadvies

Smakelijker dan met Sauvignon Blanc van Columbus, Sea Breeze of Danie de Wet kan bijna niet.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 260 kcal
vet 20 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 4 gram
eiwit 15 gram
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip