4 personen
gemiddeld
20 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
home recepten Zalm-tandoorispiesjes

Zalm-tandoorispiesjes

ingrediënten


20 min
4 personen
4 partjes limoenen

dit product is niet beschikbaar

2 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

1 rode paprika

dit product is niet beschikbaar

1 gele paprika

dit product is niet beschikbaar

3 zalmfilets

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel Griekse yoghurt

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel kerriepoeder

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel tandoorikruiden

benodigdheden

barbecue

8 spiesen

  • 1 Steek de barbecue aan.
  • 2 Rijg de zalmblokjes aan spiesjes en voeg om en om gele en rode paprikastukjes toe.
  • 3 Gril de zalmspiesjes op de barbecue in circa 5 minuten rondom gaar en goudbruin. Zorg ervoor dat de marinade niet aanbrandt. Leg de spiesjes op een schaal en bestrooi met 2 bosuitjes in ringetjes. Garneer met partjes limoen.
  • 4 Meng de tandoorikruiden of kerriepoeder met de yoghurt, knoflook, olijfolie, zout en peper. Roer de zalmblokjes erdoor en laat minimaal 1 uur marineren.

wijnadvies

Lekker met pils.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram