4 personen
gemiddeld
20 min.
bijgerecht
home recepten Zalm teppanyaki met sugarsnaps

Zalm teppanyaki met sugarsnaps

ingrediënten


bestellen
20 min
4 personen
150 gram sugarsnaps

dit product is niet beschikbaar

600 gram zalmfilets

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel Japanse rijstazijn

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels sojasaus

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.29
1 eetlepel azijn

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.15
1 eetlepel sesamolie

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 7.59
1 theelepel olie

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 7.59
2 teentjes knoflook

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.59
4 lente-/bosuitjes

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.45

benodigdheden

barbecue

wok

bakplaat

  • 1 Klop de sojasaus, rijstazijn en sesamolie door elkaar in een grote kom. Schep de zalm erdoor en laat staan tot gebruik.
  • 2 Zet een gietijzeren wok of barbecue bakplaat op de barbecue en laat goed heet worden. Bestrijk met olie en roerbak de zalm 1 minuut met behulp van 2 spatels. Voeg de knoflook en sugarsnaps toe en roerbak nog 1 minuut.
  • 3 Schep op borden en bestrooi met de bosui. Lekker met rijst.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 330 kcal
vet 20 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 5 gram
eiwit 32 gram