4 personen
gemiddeld
20 min.
bijgerecht
home recepten Zalm teppanyaki met sugarsnaps

Zalm teppanyaki met sugarsnaps

ingrediënten


20 min
4 personen
4 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

150 gram sugarsnaps

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel olie
600 gram zalmfilets

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel sesamolie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel azijn

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel Japanse rijstazijn

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels sojasaus

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

barbecue

wok

bakplaat

  • 1 Klop de sojasaus, rijstazijn en sesamolie door elkaar in een grote kom. Schep de zalm erdoor en laat staan tot gebruik.
  • 2 Zet een gietijzeren wok of barbecue bakplaat op de barbecue en laat goed heet worden. Bestrijk met olie en roerbak de zalm 1 minuut met behulp van 2 spatels. Voeg de knoflook en sugarsnaps toe en roerbak nog 1 minuut.
  • 3 Schep op borden en bestrooi met de bosui. Lekker met rijst.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 330 kcal
vet 20 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 5 gram
eiwit 32 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté