2 personen
gemiddeld
20 min.
voorgerecht, bijgerecht
recepten Zalmcarpaccio met grapefruitdressing

Zalmcarpaccio met grapefruitdressing

ingredi├źnten


20 min
2 personen
2 theelepels dille
grapefruit

dit product is niet beschikbaar

rode ui

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel rodewijnazijn

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels grapefruitsap

dit product is niet beschikbaar

200 gram gerookte zalm

dit product is niet beschikbaar

75 gram rucola

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verdeel de rucola en de gerookte zalm over een schaal. Klop een dressing van het grapefruitsap, de rodewijnazijn en de olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
  • 2 Voeg de rode ui toe aan de dressing. Laat 5 minuten staan. Snijd de grapefruit in dunne partjes en leg deze op de zalm. Bestrooi met dille. Besprenkel met de dressing en serveer direct.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
recalls | bekijk ze hier