4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Zalmfilet met groentetagliatelle en citroensaus

Zalmfilet met groentetagliatelle en citroensaus

ingrediënten


25 min
4 personen
1 eetlepel dille

dit product is niet beschikbaar

75 gram boter

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel citroenrasp

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter kookroom

dit product is niet beschikbaar

2 courgettes

dit product is niet beschikbaar

2 wortels

dit product is niet beschikbaar

olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel Italiaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels citroensap

dit product is niet beschikbaar

540 gram zalmfilets

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

ovenschaal

aluminiumfolie

  • 1 Besprenkel de zalmfilet met 2 eetlepels citroensap en bestrooi met de Italiaanse kruiden, zout en peper.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180ºC. Verdeel de wortel- en courgettelinten over de bodem van de ovenschaal.
  • 3 Leg de zalmfilet erop. Dek de ovenschaal af en gaar het gerecht 16-18 minuten in het midden van de oven.
  • 4 Verwarm intussen voor de saus de kookroom en citroenrasp op een lage stand. Voeg de rest van het citroensap toe en roer goed. Klop de boter in blokjes erdoor. Roer de dille erdoor. Serveer de saus op de zalm met de groentetagliatelle.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté