4 personen
gemiddeld
20 min.
voorgerecht

Zalmsoep

ingrediënten


20 min
4 personen
1 lente-/bosui

dit product is niet beschikbaar

200 gram rode zalm

dit product is niet beschikbaar

2 tomaten

dit product is niet beschikbaar

50 milliliter witte wijn

dit product is niet beschikbaar

50 milliliter kookroom

dit product is niet beschikbaar

400 milliliter visbouillon

dit product is niet beschikbaar

400 milliliter groentebouillon

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 sjalot

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Fruit het sjalotje en de knoflook in de olie.
  • 2 Voeg de bouillon, kookroom, wijn, tomaten en 3/4 van de zalm toe en verwarm zonder te koken.
  • 3 Pureer de soep en serveer deze met de rest van de zalm en de lente-ui in glaasjes of kommetjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 145 kcal
vet 9 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 3 gram
eiwit 12 gram