bakpapier
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
bakpapier
bereiden
bereidingstip
<h4>Hoe lang blijft een Zeeuwse bolus goed?</h4>Een Zeeuwse bolus is het allerlekkerst op de dag dat hij is gebakken. Je kunt hem nog één tot twee dagen bewaren, maar hij wordt dan wel wat droger. Bewaar hem in een goed afgesloten zak of trommel om hem zo zacht mogelijk te houden.<br><br><h4>Kun je een bolus invriezen?</h4>Ja, een bolus kun je prima invriezen. Laat hem eerst volledig afkoelen en verpak hem luchtdicht. Na het ontdooien kun je hem kort opwarmen in de oven voor een versere structuur.<br><br><h4>Is een bolus hetzelfde als een kaneelbroodje?</h4>Nee, een Zeeuwse bolus is niet hetzelfde als een kaneelbroodje. Een bolus wordt gemaakt van zacht wit deeg dat in suiker en kaneel wordt gerold en daarna karameliseert in de oven. Een kaneelbroodje heeft juist laagjes, een vulling en vaak een glazuur.<br><br><h4></h4>
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
| energie | 325 kcal |
| vet | 6 gram |
| verzadigd vet | 4 gram |
| koolhydraten | 60 gram |
| eiwit | 6 gram |
WEB01-SPAR-PU