4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Zeevruchten in Italiaanse kruiden-roomsaus

Zeevruchten in Italiaanse kruiden-roomsaus

ingrediënten


20 min
4 personen
200 crème fraîche

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter kookroom

dit product is niet beschikbaar

2 theelepels gedroogde italiaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels verse Italiaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

2 sjalotjes

dit product is niet beschikbaar

2 vleestomaten

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

400 gram tagliatelle

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels citroensap

dit product is niet beschikbaar

500 gram zeevruchtencocktails

  • 1 Besprenkel de zeevruchten met citroensap en laat dit even intrekken. Dep ze daarna droog met keukenpapier en bestrooi ze met peper.
  • 2 Kook de tagliatelle beetgaar gedurende 6 minuten.
  • 3 Verhit de olie in een wok en voeg de zeevruchten toe. Bak de vis al omscheppend 2 minuten.
  • 4 Voeg de tomatenblokjes, de sjalotjes, knoflook, Italiaanse kruiden en zout naar smaak toe en roerbak 2-3 minuten.
  • 5 Schep de kookroom of crème fraîche erbij en verwarm nog even zonder te koken.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 665 kcal
vet 21 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 82 gram
eiwit 34 gram