4 personen
gemiddeld
15 min.
bijgerecht
home recepten Zelfgemaakte milde currypasta

Zelfgemaakte milde currypasta

ingrediënten


15 min
4 personen
4 eetlepels arachideolie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel azijn

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel zout

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel cayennepeper

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel mosterd

dit product is niet beschikbaar

eetlepel mosterdpoeder

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel komijnpoeder (djinten)

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels korianderpoeder (ketoembar)

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 verse gember

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

keukenmachine

vijzel

schone jampot

  • 1 Pureer alle ingrediënten behalve de azijn en olie in een keukenmachine of gebruik een vijzel.
  • 2 Voeg daarna azijn en olie in een straaltje toe en meng goed.
  • 3 Bewaar de currypasta in een brandschoon potje 1-2 weken in de koelkast (circa 100 ml currypasta). Lekker bij vlees, vis, kip of groente.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 110 kcal
vet 11 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 2 gram
eiwit 1 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté