gemiddeld
20 min.
bijgerecht
home recepten Zoetzuur van bloemkool

Zoetzuur van bloemkool

ingrediënten


20 min
1 verse gember

dit product is niet beschikbaar

eetlepel kerrie

dit product is niet beschikbaar

kaneelstokje

dit product is niet beschikbaar

2 steranijs

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel kurkuma

dit product is niet beschikbaar

150 gram suiker

dit product is niet beschikbaar

300 milliliter blanke azijn

dit product is niet beschikbaar

400 gram bloemkolen

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

schone jampot met deksel

  • 1 Blancheer de bloemkoolroosjes 2-3 minuten, giet ze af en houd apart.
  • 2 Verwarm de azijn met 200 ml water en de suiker tot de suiker is opgelost.
  • 3 Voeg de kurkuma (koenjit), steranijs, kaneel, kerrie, gember en de bloemkoolroosjes toe.
  • 4 Schep dit mengsel in schone potten met deksel en bewaar maximaal 3 weken in de koelkast. Lekker bij oosterse gerechten.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | SPAR klp Ardenner Pate