- 1 Prik de schil van de aardappels in en zet ze in een cirkel in een magnetronschaal. Gaar de aardappels afgedekt 8-10 minuten in de magnetron op 800 Watt.
- 2 Verwarm de oven voor op 200°C. Verhit 2 eetlepels olijfolie en roerbak hierin de paprikarepen en bosui circa 4 minuten.
- 3 Kook intussen de peultjes en wortel beetgaar en giet af.
- 4 Schep met de courgette en mais door het paprikamengsel en bak circa 2 minuten mee. Schakel de warmtebron uit.
- 5 Schep de bladselderij en hüttenkäse door de groenten en breng op smaak met zout en peper.
- 6 Schep de groenten in een ovenschaal en verdeel de mozzarella erover. Zet de schaal in de oven tot de kaas gesmolten is.
- 7 Snijd de aardappels open en bestrooi met zout en peper. Besprenkel met olijfolie en serveer bij de gratin.
bereidingstip
Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.