4 personen
eenvoudig
30 min.
hoofdgerecht
recepten Zomerminestrone

Zomerminestrone

ingrediënten


30 min
4 personen
100 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

1 ciabattabrood

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels platte peterselie

dit product is niet beschikbaar

100 gram pastaschelpjes

dit product is niet beschikbaar

100 gram diepvriesdoperwten

dit product is niet beschikbaar

3 tomaten

dit product is niet beschikbaar

1 venkelknol
1 courgette

dit product is niet beschikbaar

200 gram sperziebonen

dit product is niet beschikbaar

2 liter vleesbouillon

dit product is niet beschikbaar

1 keer basisrecept soffritto
2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

150 gram pancetta

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit een soeppan en bak hierin de pancetta.
  • 2 Voeg de knoflook toe en fruit deze even mee.
  • 3 Schep de soffritto (zie basisrecept soffritto) erdoor en verwarm 2-3 minuten.
  • 4 Giet de bouillon erbij en voeg de sperziebonen, courgette, venkel, tomaten, doperwten en pasta toe.
  • 5 Kook zachtjes circa 12 minuten.
  • 6 Schep de peterselie erdoor.
  • 7 Serveer de soep met het ciabattabrood en de Parmezaanse kaas.

bereidingstip

Laat de pancetta weg en kies voor groentebouillon voor een vegetarische soep.. Vervang de pancetta door bacon of gerookte spekblokjes en vervang de pasta door rijst.. Neem eens tuinbonen in plaats van sperziebonen en peultjes in plaats van doperwten.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 545 kcal
vet 30 gram
verzadigd vet 11 gram
koolhydraten 46 gram
eiwit 20 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté