4 personen
eenvoudig
10 min.
hoofdgerecht
home recepten Zomerse gnocchi met kip en pesto

Zomerse gnocchi met kip en pesto

ingrediënten


10 min
4 personen
1 zak rucola

dit product is niet beschikbaar

100 gram pesto

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

150 gram kikkererwten

dit product is niet beschikbaar

1 bosje radijs

dit product is niet beschikbaar

1 courgette

dit product is niet beschikbaar

1 venkel
300 gram kipfilets

dit product is niet beschikbaar

500 gram gnocchi

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel de gnocchi over 1 kant van de met bakpapier beklede bakplaat. Snijd de kipfilet in de lengte in lange dunne reepjes en leg ze aan de andere kant.
  • 2 Snijd de venkel in partjes van 1-2 cm en verwijder de harde kern. Halveer de courgette in de lengte en snijd in plakjes van 1½ cm. Spoel de radijsjes af en verwijder het loof. Laat de kikkererwten uitlekken.
  • 3 Verdeel de venkel, courgette, radijs en kikkererwten over de bakplaat bij de kip, besprenkel alles met de olie en bestrooi met zout en peper. Bak in 20-25 min. in het midden van de oven gaar.
  • 4 Neem uit de oven, besprenkel met de pesto en schep alles om. Bestrooi met de rucola.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 583 kcal
vet 25 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 55 gram
eiwit 31 gram