4 personen
eenvoudig
15 min.
hoofdgerecht
home recepten Zomerse woknoedels met zalm en teriyaki

Zomerse woknoedels met zalm en teriyaki

ingrediënten


15 min
4 personen
600 gram ready to wok noedels
800 gram Japanse wokgroenten
10 eetlepels woksaus teriyaki

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

300 gram zalmfilets

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de airfryer voor op 180°C. Snijd de zalm in 4 gelijke stukken en bestrijk rondom met ½ el olie. Bak 5 min. in de airfryer. Bestrijk de zalm met 4 el teriyakisaus en bak nog 2 min.
  • 2 Verhit intussen de rest van de olie in een wok of hapjespan en bak de wokgroenten 5 min. op een middelhoge stand. Voeg de noedels en de rest van de teriyakisaus toe en verwarm al omscheppend 2 min.
  • 3 Verdeel de noedels over diepe borden en leg op elk bord een stuk zalm.

bereidingstip

Je kunt de zalm ook in de oven bereiden. Bak de zalmstukken in een ovenschaal in ca. 10 min. op 200°C . gaar. Bestrijk halverwege met de teriyakisaus.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 573 kcal
vet 18 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 79 gram
eiwit 27 gram