kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Red Bull energy drink 4-pack sugar free

Red Bull

< 25 jaar? Laat je legitimatie zien

< 18 jaar verkopen wij geen alcohol

7 . 15

250 Milliliter

stimuleert lichaam en geest

  • suikervrij
  • in een handige 4-pack
  • ijskoud het lekkerst

omschrijving

Vlieg Hoog met Red Bull Suikervrij 4-Pack Ervaar de krachtige kick van Red Bull in een handige suikervrije 4-pack. Deze energiedrank, die zowel je lichaam als geest stimuleert, geeft je de boost die je nodig hebt, zonder suiker. Met 250ml per blikje past deze prima in jouw borrel, op elk moment van de dag. Rijk aan smaak, ijskoud het lekkerst en made by A-merk Red Bull, is dit jouw to-go energy drankje die voor een welverdiende verfrissing zorgt. Bewaar en gebruik Red Bull Suikervrij 4-Pack Bewaar je Red Bull Suikervrij 4-Pack in de koelkast om het op zijn best te drinken. De energiedrank blijft houdbaar zolang de verpakking ongeopend is. Maar zodra je een blikje opentrekt, zorg er dan voor dat je het binnen korte tijd consumeert. Het is belangrijk om dit product koel, droog en uit de zon te bewaren. En onthoud: het is een energiedrank met een sterke kick, dus drink met mate. Meer over Red Bull Suikervrij 4-Pack Als je van de bruisende sensatie van Red Bull houdt, maar een suikervrije optie zoekt, is dit 4-Pack perfect voor jou. Andere suikervrije energiedranken die je misschien interessant vindt zijn Monster Zero of Rockstar Sugar Free, die ook verkrijgbaar zijn bij SPAR. Vergeet echter niet dat ijskoud, een Red Bull Suikervrij 4-Pack het lekkerst is. Voor een borrel, kun je het combineren met een smaakvolle kaasplank of scherpe, pittige snacks voor een contrast met de verfrissende kick van de energiedrank.
  • Energy Drink met zoetstoffen
  • Een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn aanbevolen. Hoog cafeïnegehalte. Niet aanbevolen voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven (32 mg/100 ml). Gepasteuriseerd.
inhoud en gewicht
250 Milliliter

ingrediënten

ingrediënten
koolzuurhoudend water, voedingszuur (citroenzuur), taurine (0,4%), zuurteregelaars (natriumcarbonaten, magnesiumcarbonaten), cafeïne (0,03%), zoetstoffen (sucralose, acesulfaam-K), vitaminen (niacine, pantotheenzuur, riboflavine, vitamine B6, vitamine B12), aroma's, verdikkingsmiddel (xanthaangom), kleurstof (karamel).

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0

Koolhydraten 0

Koolhydraten waarvan suikers 0

Vet 0

Vet waarvan verzadigd 0

Zout 0.1

gebruik

Drink met mate.

contactgegevens

RED BULL NEDERLAND B.V. K2

Red Bull energy drink 4-pack sugar free
7 . 15
nieuwe terugroepacties | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip